Tilaaminen

Voit tilata suoraan verkkokaupasta, sähköpostitse (katja@iloyllattaa.fi) tai puhelimitse 044 2416872

Tilatessa kerro minkä mallin, koon ja värin haluat, sekä mahdolliset erityistoiveesi.Tarvittaessa otan sinuun yhteyttä tarkempia tietoja varten, muista siis liittää yhteystietosi tilaukseen.


Maksaminen

Verkkokaupassa voit maksaa suoraan pankkitunnuksillasi, valita Collector laskun (kolmas osapuoli hoitaa laskutuksen) tai ennakkolaskun, jonka minä lähetän sähköpostiisi tai vaihtoehtoisesti saat maksuohjeet tekstiviestinä puhelimeesi. Ennakkolaskulla maksaessasi tilauksesi lähetetään heti kun maksusuoritus näkyy tililläni.


Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% .


Toimitus

Voit valita toimitustavaksi 

-postin, jolloin tilaus toimitetaan koosta riippuen joko kirjeenä tai postista noudettavana pakettina

-smartpostin, jolloin tilaus toimitetaan valitsemaasi pakettiautomaattiin

-matkahuollon Lähellä-paketin, jolloin paketin saat noudettavaksesi lähimmältä Matkahuolto-asiamieheltäsi, toimipistehaku löytyy täältä 

-nouto suoraan minulta Jyväskylästä, Ritoniemestä. Noutojen aikataulusta sovitaan aina erikseen. Laita viesti tilauksen yhteydessä tai spostiin katja@iloyllattaa.fi tai puhelimeen 0458622917


Pakkaus-ja toimituskulut ovat 4,50€/tilaus,  yli 80,00€ tilaukset toimitetaan kuluitta.  Nouto on aina maksuton.


Ennakkolaskulla maksettavat tuotteet lähetetään kun maksusuoritus näkyy tililläni.


Toimitusaika on 2-14vrk. Tilaukset pyritään toimittamaan mahdollisimman pian, jos toimitus viivästyy esim. materiaalitoimitusten viivästyksen vuoksi ilmoitan siitä tilaajalle välittömästi.


Palautus

Jos et olekaan tyytyväinen saamaasi tuotteeseen, sinulla on 14 vrk:n palautusoikeus. Ota aina ensin yhteyttä (katja@iloyllattaa.fi ) niin sovitaan palautuksen yksityiskohdista. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön.


Erimielisyyksien ratkaiseminen

Erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti neuvottelemalla myyjän ja ostajan välillä. 

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, voit saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn sinun tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)


Euroopan komission verkkovälitteiselle riidanratkaisufoorumille on koottu yhteen kaikki eurooppalaiset riidanratkaisuelimet. Foorumin nimi juontuu verkkovälitteistä riidanratkaisua tarkoittavista sanoista online dispute resolution (ODR platform). Palvelu toimii kaikilla EU:n virallisilla kielillä. (http://ec.europa.eu/odr).

Suomalaisen kuluttajan, jolla on riitatilanne suomalaisen verkkokaupan kanssa, kannattaa edelleen ensisijaisesti ottaa ensin yhteyttä kuluttajaneuvontaan asian selvittämiseksi.


Lisätietoja

Lisätietoja tuotteista ja toiminnastani saat ottamalla yhteyttä suoraan minuun, parhaiten se onnistuu sähköpostilla Katja@iloyllattaa.fi


Rekisteriseloste Henkilötietolaki (523/99) 10 §

  • Rekisterinpitäjä

Ilo Yllättää Tmi

Y-tunnus 2480823-1

  • Rekisteriasioistasta vastaava henkilö

Katja Haapakoski

puh. +358 44 24 16 872

Sähköposti:  katja@iloyllattaa.fi

  • Rekisterin nimi

Ilo Yllättää Tmi asiakasrekisteri

  • Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt Ilo Yllättää Tmi:n asiakkaaksi tai ostanut verkkokaupasta (www.zipilo.fi) tuotteita.

  • Rekisterin käyttötarkoitus

Asiakasrekisteriä käytetään tilausten ja asiakassuhteiden hoitoon. Tietoja voidaan käyttää Ilo Yllattaa Tmi:n kohdennettuun markkinointiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

  • Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavista tiedoista ne, jotka asiakas on luovuttanut tilauksensa yhteydessä:

- Henkilön etu- ja sukunimi

- Postiosoite

- Puhelinnumero

- Sähköpostiosoite

- Tiedot tilatuista tuotteista


  • Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri sisältää vain henkilön itsensä tilauksen yhteydessä antamia tietoja.

  • Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Ilo Yllättää Tmi voi luovuttaa asiakastietoja vain tilauksen, asiakassuhteen, markkinoinnin ja kirjanpidon hoitamiseen vaadittavilla tavoilla lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.

  • Rekisteröityjen oikeudet

Asiakkaalla on oikeus tarkistaa hänestä rekisterissä pidetyt tiedot ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään. Rekisteröidyllä on oikeus vaatia tietojensa korjaamista tai poistamista.

  • Rekisterin suojaus

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jotka myönnetään vain rekisteriä tämän rekisteriselosteen puitteissa käyttäville henkilöille.